• Poštovné - doporučená zásilka České pošty při objednávce nad 1500,- Kč ZDARMA !
  • K nákupu nad 3000,-  dárek !

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 3 550,00 Kč (138,24 EUR)
naše cena 225,00 Kč (8,76 EUR)
naše cena 588,00 Kč (22,90 EUR)

KONTAKTY

Mediderm
Nádražní 386
Tlumačov 76362
napište nám
MUDr.Petra Gelnarová
IČ 87445719 DIČ CZ6959184122

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 440,00 Kč (17,13 EUR)
naše cena 360,00 Kč (14,02 EUR)
naše cena 589,00 Kč (22,94 EUR)


 

 

SEO webu sledují SEO nástroje.cz

TopSites.cz

NajduZboží.cz


»
Vitamín E

Vitamin E patří do skupiny vitaminů rozpustných v tucích. Dále do ní řadíme vitaminy A, D a K. Tokoferoly – vitaminy E tvoří skupinu, z níž nejvýznamnější je alfa tokoferol. Má silné antioxidační účinky, tj. brání vzniku volných kyslíkových radikálů, které poškozují mimo jiné tukové dvojvrstvy kožních buněk (membrány) v kůži. Nedostatek vitaminu E vede k suchosti pokožky, jejímu praskání a tvorbě šupin. Významným zdrojem vitaminu E jsou rostlinné oleje (sójový, pšeničný a kukuřičný). V kosmetice se používá především ester vitaminu E vázaný na kyselinu octovou (INCI: Tocopheryl Acetate). SynCare využívá vitamin E ve dvou formách - vázaný na kyselinu jako acetát a čistývitamin E - tokoferol. V dermokosmetice SynCare je najdete prakticky ve všech přípravcích s obsahem rostlinných olejů. Brání zde jejich oxidaci. Obecně se v kosmetice používá padesát různě modifikovaných vitaminů E. Žádný z nich není uvedený v některé z omezujících příloh nového unijního nařízení 1223/2009/ES o kosmetických přípravcích, které vstupily v platnost v červenci roku 2013.

Vitamin E (INCI: Tocopherol)

Účinky: výživa kůže, silný přírodní antioxidant. ester vitaminu E a kyseliny octové (INCI: Tocopheryl Acetate) - antioxidant, výživa kůže.

Vitamin E

Zdroj: kosmetický zpravodaj Syncare 02/2013, http://blogcdn.paleohacks.com/